Familiekunde Vlaanderen regio Mechelen vzw

 
Al onze "VOORDRACHTEN" kunnen gratis worden bijgewoond.
Wij stellen de aanwezigheid zeer op prijs van allen die geïnteresseerd zijn aan historische en genealogisch getinte onderwerpen.
     
  Zaterdag 19 mei 2018

Studienamiddag van 14 tot 17 uur onder leiding van Leo Vervloet met assistentie van Patrick Jacobs, Christine Sillis, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook nu kunnen de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel worden geraadpleegd.

     
     
  Vrijdag 25 mei 2018

Studieavond van 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met assistentie van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook zijn de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel te raadplegen en te fotokopiëren.

     
     
  Vrijdag 8 juni 2018 Studieavond van 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met assistentie van Els Schelkens, Lea Matheeussen,  Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook zijn ook de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel te raadplegen en te fotokopiëren. Ook zijn er duizenden bidprentjes en overlijdensberichten van inwoners van Groot Putte ter inzage en ook die kunnen gefotokopieerd worden
     
     
  Zaterdag 16 juni 2018

Studienamiddag van 14 tot 17 uur onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Patrick Jacobs, Christine Sillis, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Niet leden kunnen een eerste keer dat zij het nieuwe centrum bezoeken gratis onze uitgebreide bibliotheek raadplegen Altijd voldoende parking én deze is volkomen gratis. Breng a.u.b. uw lidkaart mee.

     
     
  Vrijdag 22 juni 2018

Studieavondvan 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel zijn te raadplegen en te fotokopiëren.