Familiekunde Vlaanderen regio Mechelen vzw

 
Al onze "VOORDRACHTEN" kunnen gratis worden bijgewoond  door  
Wij stellen de aanwezigheid zeer op prijs van allen die geïnteresseerd zijn aan historische en genealogisch getinte onderwerpen.
 
 
     
  Zaterdag 16 december 2017 Studienamiddag van 14 tot 17 uur, onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Patrick Jacobs, Christine Sillis, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Niet leden kunnen een eerste keer dat zij het nieuwe centrum bezoeken gratis onze uitgebreide bibliotheek raadplegen Altijd voldoende parking én deze is volkomen gratis. Breng a.u.b. uw lidkaart mee.
     
     
  Vrijdag 22 december 2017 Studieavond van 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel zijn te raadplegen en te fotokopiëren
     
     
  Vrijdag 12 januari 2018

Studieavond van 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Onze studieavonden zijn voor iedereen die lid is van onze vereniging volkomen gratis toegankelijk. Niet leden kunnen een eerste keer dat zij het nieuwe centrum bezoeken gratis onze uitgebreide bibliotheek raadplegen Kijk regelmatig op onze website voor onze nieuwe publicaties en de uitbreiding van publicaties.
Het is onvoldoende bekend, maar Emiel Frederickx, onze huidige secretaris beheert ook de akten van de burgerlijke stand van Groot Putte. De bezoeker kan dus ook deze volledig inzien van zowel Putte, Beerzel, Peulis en Grasheide.

     
     
  Zaterdag 20 januari 2018

Studienamiddag van 14 tot 17 uur, onder leiding van Leo Vervloet met assistentie van Patrick Jacobs, Christine Sillis, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook nu kunnen de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel worden geraadpleegd

     
     
  Vrijdag 26 januari 2018

Studieavond van 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met assistentie van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook zijn ook de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel te raadplegen en te fotokopiëren.

     
     
 

Zondag 28 januari 2018:375px-Jubiläumskranz_25_jahre

AFFICHE

25ste jubileum STAMBOMENDAG te BEGIJNENDIJK
WAAR: Gemeentelijke Basisschool, De Bruynlaan 19 te Begijnendijk (van 9 tot 18 uur). Voor meerdere details, zie laatste pagina van de agenda. Deze genealogische dag, de voorlaatste van 2018 in onze regio is één van de meest bezochte en vooral een dag met de meeste standhouders en dus gelegen­heid om informatie te vinden.

     
     
  Vrijdag 9 februari 2018

Studieavond van 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met assistentie van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook zijn ook de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel te raadplegen en te fotokopiëren. Ook zijn er honderden bidprentjes en overlijdensberichten van inwoners van Groot Putte ter inzage en ook die kunnen gefotokopieerd worden.

     
     
  Zaterdag 17 februari 2018

Studienamiddag van 14 tot 17 uur onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Patrick Jacobs, Christine Sillis, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Niet leden kunnen een eerste keer dat zij het nieuwe centrum bezoeken gratis onze uitgebreide bibliotheek raadplegen Altijd voldoende parking én deze is volkomen gratis. Breng a.u.b. uw lidkaart mee.

     
     
  Vrijdag 23 februari 2018

Studieavondvan 20 tot 23 uur onder leiding van Leo Vervloet met ondersteuning van Els Schelkens, Lea Matheeussen, Emiel Frederickx en Veerle Hermans. Ook de akten van de burgerlijke stand van Putte en Beerzel zijn te raadplegen en te fotokopiëren.