Koninklijke Vereniging Familiekunde Vlaanderen regio Mechelen vzw

 

 

 

NIEUWS VAN ONZE LEDEN

     
Download de PDF  

Problemen bij het aanklikken van de e-mail op de website is een gevolg van het ontbreken van de files wldcore.dll en wldlog.dll op uw computer

     
     
    GRATIS DNA ANALYSE
     
     

 

 

KOMISFEU STOPT ERMEE
(Krantenartikel)

 
     
     
   

MyHeritage verstevigt Nederlandse positie middels samenwerking met Aldfaer en Coret

Wij zijn blij aan te kondigen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met de Nederlandse genealogiediensten Aldfaer en Coret Genealogie. Daarnaast zijn wij onze eerste reclamecampagne gestart op de Nederlandse televisie.

Door de strategische samenwerkingen met Aldfaer en Bob Coret willen wij de Nederlandse stamboomonderzoekers helpen hun familieonderzoek te verbeteren. Via een naadloze productintegratie zullen de diensten gebruikmaken van de technologieën van MyHeritage.

MyHeritage heeft momenteel meer dan 850.000 geregistreerde gebruikers in Nederland, niet meegerekend de Nederlandse gebruikers in overige delen van de wereld zoals België, Australië, Canada, Zuid-Afrika en Amerika. Wereldwijd hebben MyHeritage en dochter Geni.com meer dan 80 miljoen gebruikers.


Aldfaer
Aldfaer, opgericht in 1998, is een populair gratis genealogieprogramma dat wordt uitgegeven door de stichting Aldfaer. Als onderdeel van de samenwerking zal MyHeritage het voortbestaan van het programma Aldfaer ondersteunen.

De nieuwe functies in Aldfaer zullen onder meer een naadloze integratie van de unieke technologieën van MyHeritage bevatten, zoals Smart Matching en Record Matching. Hiermee kunnen de gebruikers van Aldfaer beschikken over nauwkeurige automatische ontdekkingen die gebaseerd zijn op de enorme internationale database van MyHeritage.

Anne van der Ploeg, oprichter van Stichting Aldfaer zegt verheugd te zijn met de samenwerking.

Aldfaer zal blijven bestaan en groeien. De toevoeging van MyHeritage's matching technologie zal nóg meer waarde toevoegen voor onze vele gebruikers in Nederland.

Coret Genealogie
Coret Genealogie is in 2003 opgericht door de Nederlandse genealoog en ICT-deskundige Bob Coret en biedt vele genealogiediensten aan waaronder het Stamboomforum en Genealogie Online.

Coret zal met MyHeritage samenwerken als strategisch adviseur en het aanbod van MyHeritage in Nederland perfectioneren en nieuwe mogelijkheden ontwikkelen voor de Nederlandse markt.

Vanaf volgende maand zullen de matching technologieën van MyHeritage worden toegevoegd aan Genealogie Online. Dit helpt de gebruikers om nieuwe ontdekkingen te doen zonder dat hun gegevens overgebracht worden naar MyHeritage. Integratie met de overige diensten van Coret Genealogie zullen volgen.

De samenwerking met MyHeritage zal nieuwe kansen bieden aan Nederlandse liefhebbers van familiegeschiedenis.

Reclamecampagne op TV
Wellicht heeft u het al voorbij zien komen op de televisie. Wij zijn onze eerste campagne gestart op de Nederlandse tv. Hierin spelen onze eigen gebruikers de hoofdrol en delen hun ervaringen, verhalen en ontdekkingen delen over MyHeritage.

De stem in deze campagne is van de welbekende acteur Bram van der Vlugt. Parallel aan de Nederlandse campagne zijn wij in Noorwegen ook een TV campagne gestart.

Van alle landen over de hele wereld, springt Nederland er uit als het gaat om mensen die een passie hebben voor familiegeschiedenis. Wij zijn verheugd om de nieuwe en belangrijke samenwerking met Aldfaer en Coret aan te gaan en onze eerste nationale tv-campagne te lanceren, waarmee wij onze marktpositie in Nederland verstevigen.

zegt oprichter & CEO Gilad Japhet.

     
     
    GENVER Bestaat niet meer
     
     
   

Oproep aan onze leden

Onze leden kunnen steeds terecht op onze nieuwe website om de agenda en eventuele wijzigingen te raadplegen.
Dit blijkt hoe langer hoe meer noodzakelijk gezien er regelmatig werkzaamheden aan het lokaal plaatsvinden.
Om in de toekomst onze leden nog beter en sneller in te lichten bij eventuele wijzigingen in studie- of voordrachtavonden, vragen wij om uw e-mailadres kenbaar te maken aan onze aan onze voorzitter/secretaris Leo Vervloet.
Meld u aan op het e-mailadres: leo.vervloet@telenet.be

     
     

 

 

ARCHIEFNIEUWS

2013 Sluiting van de leeszaal genealogie Sanderusstraat (Antwerpen)

De leeszaal genealogie van het RA Antwerpen in de Sanderusstraat is gesloten in juli en augustus.

Door een acuut personeelstekort en rekening houdend met de veiligheidseisen waaraan ook deze leeszaal moet voldoen, is het helaas niet mogelijk om ze na de zomer opnieuw te openen.

Al onze lezers zijn uiteraard welkom in het Rijksarchief Beveren, waar alle archieven en verzamelingen van RA Antwerpen voorlopig worden bewaard, en natuurlijk op http://search.arch.be.

     
     
  2013 Leo Vervloet op Radio 2 aangaande Genealogie
     
     
  2013 Belgische parochieregisters en registers van de burgerlijke stand gratis online!
     
     

boek peeters

2013

NIEUW!! DE FAMILIE PEETERS IN KLEIN-BRABANT EN VAARTLAND
De familiegeschiedenis van de Peetersen uit Klein-Brabant en Vaartland te boek gesteld.

° formaat: A4
° glanzend papier, 168 bladzijden
° in kleur
° met foto's, kaarten, grafieken
° index op familienamen en plaatsnamen
° paperback-omslag
° kostprijs: 45 euro (eventuele verzending niet inbegrepen)

Bestellen kan rechstreeks bij de auteur, Frans Peeters, Slagveldlaan, 13, 2812 Muizen (Mechelen), e-mail: frans.peeters_1@skynet.be