Home Laatste nieuws Sponsors Zoeken Contact Onze vereniging Bibliotheek * Bijeenkomsten Hulpmiddelen Onze regio Uitgeverij Genealogische websites Komende projecten Betalend
* Bijeenkomsten Genealogie-kalender Paleografie

KONINKLIJKE VERENIGING FAMILIEKUNDE VLAANDEREN - REGIO MECHELEN
Bijeenkomsten

lokaal Al onze "AKTIVITEITEN" kunnen gratis door de leden worden bijgewoond. Wij stellen de aanwezigheid zeer op prijs van allen die geïnteresseerd zijn in historische en genealogisch getinte onderwerpen. Niet alles kan je online vinden en ter plaatse zijn er altijd personen aanwezig die je kunnen helpen in je zoektocht naar je verleden.
Elke 2e dinsdag en 4e donderdag is het Studiecentrum voor Familiegeschiedenis te Putte, Heuvel 41 B, geopend van 19:00 tot 22:00 uur.

Oud schriftlezen vergt veel oefening. Daarom voorziet onze vereniging, soms in samenwerking met lokale heemkringen, paleografische leesgroepen. Deze groepen komen regelmatig samen om oude teksten te bestuderen en om te zetten in modern Nederlands.

Wij proberen ook aanwezig te zijn op de genealogische dagen in onze regio met enerzijds werken uit onze bibliotheek, die daar ter plekke kunnen geraadpleegd worden, en anderzijds een groot aanbod uit onze uitgaven. Meer informatie in onze Kalender